Kunnelin käyttö ja säännöt


Beagle ry:n jäsenten Kunnelin käyttö

Ajokoiramiehet ry on hyväksynyt vuosikokouksessaan 19.2.2015 Beagle ry:n jäsenten Kunnelin käytön. Kunneli on Ajokoiramiehet Ry:n omistama vanha maatila missä on mahdollista majoittua ja metsästää Metsähallituksen läheisillä metsästysalueilla.

Kunneli sijaitsee Kinnulan kunnassa pohjoisessa Keski-Suomessa. Kunnelin osoite on Vahtilantie 270 43960 SAARENSALMI. Kunnelin tontin pinta-ala on 3 ha. Valtaosa metsittynyttä peltoa ja osa metsää, tontin raja-alueella nuorta metsää. Tilalla on porakaivo ja vanha ns. vinttikaivo, maakellari, navettarakennus ja aitta, jossa sähkölämmitys.

Kunnelissa majoittuminen
Talossa on 14 sänkypaikkaa + sohva. Aitta oikea: 4 sänkypaikkaa, aitta vasen: 4 sänkypaikkaa. Yöpymispaikka löytyy lähes aina, lintukauden alussa voi olla vilkkaampaa. Koiratarhoja löytyy pihalta ja pitkän rakennuksen sisältä. Yöpyessäsi Kunnelissa merkitse käyntisi sitä varten varattuun Beagle Ry:n listaan. Täytä myös vieraskirjaa. Porakaivon sähkö katkaistaan jos talo jää lähtiessäsi tyhjilleen. Ohjeet löytyvät pannuhuoneen ovesta. Kytke sähkö tullessasi ja sammuta lähtiessäsi. Pidä paikat siistinä. Käyttömaksut laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Jos Kunnelissa on vaikeuksia tai muuta raportoitavaa ota yhteyttä Kunnelin toimikuntaan tai puheenjohtajaan.

Kunnelin aitan käyttö
Kunnelin voimakkaan sähkönkulutuksen kasvun johdosta hallitus on päättänyt, että aitan käyttö/lämmitys kielletään 10.11. jälkeen. Yöpyminen päärakennuksessa. Ulkosaunan pukuhuoneen sähkölämmitys on purettu.
Kunnelin varsinaisia talkoovelvoitteita pyritään välttämään pitkien etäisyyksien takia. Beagle Ry:n jäsenet voivat tehdä töitä siellä ollessaan kykyjensä ja voimiensa mukaan. Varaa omia työkaluja mukaan! Mikäli huomaat korjattavia kohteita tai epäkohtia, ilmoita asiasta Kunnelin toimikunnalle tai puheenjohtajalle.

Veloitukset:
Kunnelissa yöpyminen 25,00 e / vrk koko kalenterivuoden
Beagle ry:n vierailta 25,00 e / vrk koko kalenterivuoden

Kunnelin käyttö merkitään ilmoitustaululla olevaan Beagle ry:n omaan listaa.
KUNNELIIN EI VOI TEHDÄ VARAUKSIA!
Kuvia ja lisätietoja Kunnelista http://ajokoiramiehet.net/

Kunnelin avaimen piilopaikka kerrotaan lähettämällä s-postia osoitteeseen beaglery.uusimaa@ gmail.com. Avain pitää aina jättää piilopaikalle kun lähtee metsälle.
Lisätietoja: Kari Laakso Puh. 040 555 4971 tai Pauli Halonen Puh. 040 8623 753

KUNNELIN SÄÄNNÖT

o Sisätiloissa on tupakointi kielletty.
o Lämmityskattilan säätöihin ei saa koskea, jos vika ilmenee, ota yhteys xxx tai poltinhuoltoon, puhelinnumero on ilmoitustaululla.
o Siivoa jälkesi ja tyhjennä roska-astiat ulos kompostiin tai roska-astiaan lähtiessäsi Kunnelista.
o Anna leporaha muille Kunnelin käyttäjille.
o Ilmoita puutteet ja vauriot välittömästi johtokunnalle.
o Pidä koirasi kytkettynä. Muista, että koiran paikka ei ole vuoteessa, eivätkä Kunnelin petivaatteet ole tarkoitettu makuualustaksi. Ns. peräkammari on koiravapaa alue, eli huomioi myös allergikot.
o Ruutiaseilla ei saa ampua Kunnelin pihapiirissä.
o Aseet on säilytettävä asianmukaisesti, mieluimmin asetelineessä sellaisina etteivät ne ole ampumakuntoisina esim. kiväärit ilman lukkoa ja haulikot ilman etutukkia.
o Maastossa liikkuessasi muista, että me olemme muualta tulleita ja me olemme erityisen huomion kohteena. Ajokoiramiesten maine ei saa kolhiintua.
o Huomioi seuraavat Kunneliin tulijat: tuo saunan puut ja uunipuut valmiiksi seuraavalle tulijalle.
Noudata metsästyslupien käytöstä annettuja ohjeita…